"només poden defensar amb total llibertat els interessos de la nació catalana els partits catalans que depenen exclusivament de Catalunya"
II Congrés Catalanista de 1885

dimarts, 18 de desembre del 2007







Els Gegants de Cervera i la Marató
El passat dissabte 15 de desem­bre, la colla dels Geganters de Cervera sorti­ren, de nou, pels car­rers de la ciutat. El motiu fou la cercavila organitzada per la sec­ció local de Creu Roja per tal de participar en els actes de la marató de TV3. Els gegants Guillem, Almodis, Roger, Nasa Tabaco , els gegantons Magdalena i Joan Balaguer junta­ment amb els cavallets i capgros­sos tornaren a ballar.
El recorregut s’inicià a la plaça Santa Anna i juntament amb Bombollers, Trabu­caires i Lo Carranco ens dirigirem cap el carrer Combat, Avda. Catalunya, carrer General Güell i plaça de la Universitat on finalitzar. Per tal de refer-nos del fred que hi feia (que era molt) l’organització ens obsequiar amb una xocolata desfeta ben calenta que tothom va agrair.
Cal fer constar que imatges enregistrades per en Jaume Boquet foren emeses en el Telenotícies Vespre de TV3 del mateix dissabte on sortirem uns breus moments.
Text : Ramon Armengol

"El temps a Cervera"

"Els meus videos al Youtube"