"només poden defensar amb total llibertat els interessos de la nació catalana els partits catalans que depenen exclusivament de Catalunya"
II Congrés Catalanista de 1885

dimecres, 9 de juliol del 2008

I encara hem de donar gracies de pertanyer a un "estat" que ens diu que són d'esquerres


Lleida.- Els comitès d'empresa d'ACC Spain de les plantes que la multinacional té a Cervera i Sant Quirze del Vallès han convocat una manifestació a Cervera pel dia 17 de juliol que s'acompanyarà amb una jornada de vaga de quatre hores. També s'ha convocat una jornada de vaga de vuit hores pel dia 22 i una manifestació a la plaça Sant Jaume de Barcelona aquell mateix dia. El comitè de Sant Quirze del Vallès també ha convocat una vaga indefinida en tots els torns de treball que començarà el dia 16 de juliol, en solidaritat amb els companys de Cervera i per exigir el compliment del Pla industrial de futur i el Pla d'inversions aprovats el 2006, per tal de garantir el futur de l'empresa.


font: http://www.3cat24.cat/noticia/293998/segarra/Els-comites-dempresa-dACC-Spain-de-Cervera-i-Sant-Quirze-aniran-a-la-vaga-i-convoquen-manifestacions-per-demanar-la-retirada-de-lERO

"El temps a Cervera"

"Els meus videos al Youtube"