"només poden defensar amb total llibertat els interessos de la nació catalana els partits catalans que depenen exclusivament de Catalunya"
II Congrés Catalanista de 1885

diumenge, 20 de desembre del 2009

"Presentació del l'Agrupació de Grups Folklòrics Tradicionals i de Carrer de Cervera Seny Major, diumenge 20 desembre 2009"


N'hi ha que s'impliquen un dia, aquest són bons;
n'hi ha que s'impliquen molts dies, aquests són molt bons:
n'hi ha que s'impliquen molts anys, aquests són millors;
però, n'hi ha que s'impliquen tota la vida,aquests són els imprescindibles!












Junta del Seny Major amb els caps de Colla de les 8 entitats que en formen part

Ahir diumenge 20 de desembre al vespre va tenir lloc a l’Auditori municipal de Cervera la presentació pública de l’Agrupació Seny Major, que aplega a les entitats folklòriques tradicionals i de carrer de la ciutat de Cervera.
En el decurs de l’acte, que va comptar amb una nombrosa presència de públic, es va poder visionar un vídeo amb imatges tant actuals com antigues de diferents expressions de la cultura popular a la nostra ciutat. Posteriorment, es presentà com havia sorgit l’Agrupació i quins són els seus objectius i les seves línies de treball.
L’Agrupació està formada actualment per vuit entitats (Amics de Sant Magí, Band Tokades, Bombollers de Cervera, Campaners de Cervera, Colla Sardanista Jovencells, Diables de Cervera – Carranquers, Geganters de Cervera, i Trabucaires de Cervera) i té per objectius fomentar el diàleg i l’intercanvi entre les entitats de cultura popular de la ciutat, difondre la cultura popular de Cervera, millorar els actes de cultura popular de les festes de Cervera, i promoure la recuperació d’elements del patrimoni festiu que han desaparegut i la incorporació de nous.
L’Agrupació Seny Major també vol establir lligams i punts de col·laboració amb altres entitats de la ciutat que, malgrat no ser estrictament de carrer, treballen a l’entorn de la cultura popular(Agrupació Coral, Associació de Pessebristes, Associació de Puntaires, Secció de Cultura Popular del Centre Municipal de Cultura, Patronat de la Passió…).

Nota de premsa facilitada per l'Agrupació Seny Major,

Imatges:http://cid-b855759c726a3590.skydrive.live.com/browse.aspx/201209PRESENTACI%c3%93%20SENY%20MAJOR?nl=1&uc=78&isFromRichUpload=1

"El temps a Cervera"

"Els meus videos al Youtube"