"només poden defensar amb total llibertat els interessos de la nació catalana els partits catalans que depenen exclusivament de Catalunya"
II Congrés Catalanista de 1885

dimarts, 22 de juny del 2010

"Bateig de la gegantona Pepa al CEIP Mn.J.Arques 22 juny 2010"






Avui dimarts 22 de juny i com a cloenda del curs escolar 2009-2010, al CEIP Mn.Josep Arques de Cervera ha tingut lloc el bateig de la seva"Gegantona Pepa" confeccionada per l'artista local Xavier Badia .La idea de fer una gegantona, va sorgir de la clase de P3 que van triar com a nom els "gegants", i la seva tutora Isabel Camps va proposar la idea i conjuntamen amb la resta de mestres es va tirar endavant el projecte. Ha estat apadrinada per la Sra. Assumpció Bertran que habie sigut mestra del mateix centre.

Com a dates tecniques la gegantona mideix 2,20 m. fa un pes d'uns 14 kg. i serà portada pels alumnes de 6è del centre a les sortides que es facin per Cervera o a les trobades de fora vila.
L'acte s'ha celebrat al pati de la escola i ha estat acompanyada pels gegantons de la colla dels "Geganters de Cervera" "Joan de Balaguer" i "Magdalena de Montclar".

"El temps a Cervera"

"Els meus videos al Youtube"