"només poden defensar amb total llibertat els interessos de la nació catalana els partits catalans que depenen exclusivament de Catalunya"
II Congrés Catalanista de 1885

diumenge, 22 de març del 2009

"Festes de Sant Josep al barri del Poble Nou de Manresa 22 març 2009"








Aquest diumenge hem encetat el calendari geganter previst per aquest 2009, amb la participació a la cercavila que s'ha celebrat al "Barri del Poble Nou" de Manresa, coincidint amb les festes de Sant Josep. Hem pogut lluir els nostres gegants; Guillem, Almodis i Roger que veuen per primer cop la llum desprès de la seva recent restauració; la parella del Roger, la Nasa Tabaco encara no ha pogut participar, ja que encara li feia falta un petit retoc al vestit. També hi hem portat la parella de "gegantos", Magdalena de Montclar i Joan Balaguer, tots ells acompanyats pel só del nostre grup de grallers i tabals.
Només arribar i un cop feta la plantada, ens han ofert un bon esmorzar, amb pa torrat i llangonisa a la brasa, i a continuació s'ha dut a terme la cercavila encapçalada pels "Cavallets dels Gegants del Poble Nou de Manresa" pels carrers d'aquesta zona de Manresa fins arribar a la plaça davant de la seva esglessia on s'ha fet el lluïment de les colles participants, entres les que també hi habie les de Malgrat de Mar, Sant Cugat, Arbúcies, Espinalbet....... i on un cop feta la ballada conjunta ens han fet entrega del "record" L'Hereu i la Pubilla de Manresa.
Hem tingut la sort de gaudir d'un dia solejat de la recent estrenada "primavera".


Imatges de l'esdeveniment:





"El temps a Cervera"

"Els meus videos al Youtube"