"només poden defensar amb total llibertat els interessos de la nació catalana els partits catalans que depenen exclusivament de Catalunya"
II Congrés Catalanista de 1885

dilluns, 21 de setembre del 2009

"Festa de la Diputació de Plans de Sió a Muller, 20 setembre de 2009"














Aquest diumenge al petit poble de Muller, s'ha celebrat els 35 anys de la constitució del municipi dels Plans de Sió. Durant la diada s'han dut a terme diferents actes com ballada de sardanes i cercavila amb gegants de Cervera, cal a dir que com a curiositat es va confeccionar una rotllana al voltan del poble entre tots els assistents per ballar una sardana. Al dinar popular s'hi van aplegar unes 500 persones, i un cop acabat és van escoltar els parlaments, recordan tots els alcaldes i regidors que durant aquests 35 anys han tingut representació al municipi. També s'hi va fer entrega a en Joan Castellá i Josep Mª Boldú d'una placa conmemorativa per la seva tasca en el món de la Sardana.
A continuació el president de la Diputació un cop acabats els parlaments va donar pas a la plantada d'un arbre com a símbol de referent d'aquesta trobada. Com a cloenda es va procedir a la cercavila amb les tres parelles dels gegants de Cervera, gegantons capgrossos i grup de Grallers i tabals.

"El temps a Cervera"

"Els meus videos al Youtube"