"només poden defensar amb total llibertat els interessos de la nació catalana els partits catalans que depenen exclusivament de Catalunya"
II Congrés Catalanista de 1885

diumenge, 6 de setembre del 2009

"Sanaüja 5 setembre de 2009"









Trobada de gegants a Sanaüja aquest dissabte 5 de setembre de 2009; coincidint amb la Festa Major d'aquest poble, amb una forta tradició al món dels gegants, ja que encara que no dispossen d'un elevat nombre d'habitants, tenen 3 parelles .
A la cercavila a més d'aquestes 3 parelles de Sanaüja, hi van ser assistir ;els grallers i geganters de Pradells de Sió, els d'Oliana, els del barri de Pardinyes de Lleida, els del Poble Nou de Manresa, Ponts i Cervera.
Els geganters de Cervera al ser una sortida a prop hi vam dur tota la artilleria de que dispossem, Gegants vells Guillem i Almodis, gegants nous Roger i Nasa, parella de gegants fantasmes del aquelarre, gegantons , caballets i capgrossos.
Un cop acabada la cercavila devant la plaça de la esglessia, ens van oferir una fideuá i a continuació un cop sopats varem gaudir del impressionant castell de focs d'artifici.

"El temps a Cervera"

"Els meus videos al Youtube"