"només poden defensar amb total llibertat els interessos de la nació catalana els partits catalans que depenen exclusivament de Catalunya"
II Congrés Catalanista de 1885

dijous, 3 de gener del 2008

Ja són aqui


Els geganters de Cervera han rebut aquesta setmana les primeres gralles procedents de Vilafranca. És una bona noticia que donarà peu a la creació del grup de grallers dins l’entitat.
Era una aspiració de fa molts anys que no ha estat possible fins que el grup ha augmentat el nombre de components. Cal recordar que fins ara acompanyaven als gegants diferents grups alienes a l’entitat, els Bombollers, els Grallers dels Diables Carranquers i fins i tot grallers d’altres ciutats.
Ara només caldrà iniciar un curs per tal de saber-les tocar i anar aprenen les cançons tant les populars com les pròpies dels balls dels gegants.
Amb aquesta nova activitat, els geganters, engrandeixen una mica més el ja nombrós patrimoni festiu i cultural de la nostra ciutat.
Doncs ànim a tots i tal com diu en Carles Sala “ara toca fer llavi”.

1 comentari:

Jordi Vilaltella ha dit...

Endavant aquestes gralles, i a veure si l'any vinent despres de l'anada a ofici podem fer una cercavila potent de veritat.


El Cap de Colla dels Diables de Cervera - Carranquers

"El temps a Cervera"

"Els meus videos al Youtube"