"només poden defensar amb total llibertat els interessos de la nació catalana els partits catalans que depenen exclusivament de Catalunya"
II Congrés Catalanista de 1885

diumenge, 14 de desembre del 2008

"Els gegants de Cervera amb la Marató"














Un altre any i com és habitual per aquestes dades, es celebre "la Marató de TV3" per tots els indrets de Catalunya. Cervera s'ha tornat a sumar als actes per recollir fons que en aquesta ocasió van destinats a lluitar envers "les malalties mentals".
Durant tot el dissabte, es van anar succeint diferents actes, tan culturals com esportius i la constitució d'una "Tómbola" en benefici de la marató; actes organitzats per la "Creu Roja Joventut" de Cervera.
Els geganters hi vam col·laborar amb una : Mostra dels gegants i capgrossos de Cervera. Adreçada als residents del hospital geriàtric Mare Janer i a continuació amb la Cercavila de la Plaça Major a la Universitat juntament amb: els Bombollers, la Colla de Diables Carranquers i Trabucaires. Que per circumstancies del temps i com sol ser habitual en aquestes dades va quedar una mica deslluïda per la pluja, però això no va ser cap impediment perquè no es dugues a terme, això si, en aquesta ocasió només varem poder treure la parella de "gegants fantasmes". Finalment i com a cloenda de la festa per la nostra part varem organitzar un "sopar" amb "torronada" inclosa al "local social de La Curullada" gaudint de l'espectacle del derbi "Barça-Real Madrid" amb la Victòria del equip blaugrana per "2 gols a 0". Ja anàvem preparats per a l'ocasió i vam poder degustar amb satisfacció la "ampolleta" de vi que va portar el nostre company Jaume. Amb aquest acte vam donar per acabades les activitats geganteres per aquest 2008, que com a curiositat les vam començar amb pluja, i han acabat de la mateixa manera. Pel mes de gener ja tornem a tenir la agenda compromesa, però això ja serà el 2009.

"El temps a Cervera"

"Els meus videos al Youtube"