"només poden defensar amb total llibertat els interessos de la nació catalana els partits catalans que depenen exclusivament de Catalunya"
II Congrés Catalanista de 1885

diumenge, 7 de setembre del 2008

Calaf 6 de setembre 2008












Avui dissabte 6 de setembre, els "Geganters de Cervera" amb els seus "Grallers", hem anat a la "trobada de gegants" que s'ha dut a terme a la vila de Calaf coincidin amb la seva "festa major". Tenin en compte que el temps no pintabe masa clar,( i amb la incertessa de si ens plourie o no?) ,(que amb els nuvols que es veien quan em sortit de Cervera, mes aviat apuntabe que sí). A quarts de 6 de la tarde, hem fet la corresponen plantada a la plaça de Calaf.
A Continuació hem procedit a la corresponen cercavila fins acabar novament a la plaça on s'han fet els lluiments de cada colla, i una ballada conjunta.
Les altres colles participans, han sigut entre d'altres la dels "Gegants de Calaf", la "Falera Gegantera de Tarrega", els "Gegants de Igualada","Gegants de Prats de Rei", i els "Gegants i grallers de la Llacuna(Anoia)" que el proper día 10 de setembre actuen al "Vaticà" devant del "sant pare Benet XVI".
Un cop finalitzada la cercavila ens han ofert un sopar a totes les colles participants.



"El temps a Cervera"

"Els meus videos al Youtube"