"només poden defensar amb total llibertat els interessos de la nació catalana els partits catalans que depenen exclusivament de Catalunya"
II Congrés Catalanista de 1885

dimarts, 9 de setembre del 2008

"Gracies Pep"




Enhorabona "Pep Guardiola". Amb la vostra decisió de no permetre que cap jugador del primer equip del F.C.Barcelona, formes part en la alineació del equip que ha de disputar "La Copa Catalunya" avui al camp del "Sant Carles de la Ràpita", heu aconseguit posar contens a molts ciutadans de Catalunya. La vostra prepotencia un cop més ha demostrat el que sou la "junta directiva" encapçalada pel "sr" Laporta i ara el equip técnic del que formes part. Si aquesta es la "ma dura" que ens vas vendre que portariau als vestidors, esta mal encaminada. Posar com a excusa que no portaveu cap dels 5 jugadors que us queden del primer equip, ere perque teniu por que es lesionin en un camp de "gespa artificial", es una "milonga" que ningu s'empase. Val més que foteu mà dels 16 jugadors que teniu desperdigats jugan en altres seleccions(espanyola, argentina, el camerun, etc, etc.) i controleu als de sempre que continuen pastan com volen dins i fora del club, com recentment el Sr. Etoo i en Messi.


Si amb aquestes carades als vostres socis de Sant Carles de la Ràpita, seguidors, al equip contrari el Sant Andreu, i a un trofeu que s'en diu "Copa Catalunya" penseu ser "més que un club" aneu per mal camí.


Considerar la "Copa Catalunya" de baix nivell supose una ofensa a l'esport català i a Catalunya.

"El temps a Cervera"

"Els meus videos al Youtube"